Inschrijven en tarieven

Inschrijven
Schrijf je online in voor de Februariloop of Kidsrun op zaterdag 10 februari 2018. Dit kan tot vrijdag 9 februari 20:00 uur. Al opgegeven en je inschrijving controleren? Check hier je inschrijving.

Op zaterdag is ter plaatse inschrijven mogelijk vanaf 9 uur tot een half uur voor je start. Dit is wel duurder en kan alleen contant worden betaald. Graag bij een na-inschrijving de inschrijfkaart thuis even invullen en meenemen naar het inschrijfbureau.

Met inschrijving accepteer je het Reglement en deelnamevoorwaarden CBFB 2018.

Startnummer
Je startnummer kun je op zaterdag 10 februari vanaf 9:00 uur tot uiterlijk 15 minuten voor de start afhalen op het inschrijfbureau. Let op: de startnummers worden uitgegeven op nummer en niet op naam. Onthoud dus je startnummer voor bij het inschrijfbureau. Hier vind je binnenkort de startnummers van alle voorinschrijvingen.

Tarieven
Voor deelname aan de Februariloop (behalve de Kidsrun) moet je een eigen groene of gele chip van Mylaps hebben. Als je deze nog niet hebt dan kun je bij de inschrijving eenvoudig een groene chip kopen. Deze groene chip is dan van jou en opnieuw te gebruiken bij volgende evenementen die gebruik maken van de Mylaps groene chip.

  Voorinschrijving Na-inschrijving  
Kidsrun € 1,- € 5,- Inclusief leenchip en medaille
2 km (< 16 jaar)
2 km (≥ 16 jaar)
€ 2,-
€ 4,-
€ 5,-
€ 10,-
 
5 km € 5,- € 10,-  
10 km € 6,- € 10,-  
21,1 km € 7,- € 10,-  
Extra kosten gebruik eigen groene chip + € 1,25 + € 1,25  
Extra kosten koop en gebruik groene chip + € 4,- + € 4,-  

De bedragen zijn inclusief € 1,- voor het goede doel Kidsdag Hoekelum. Voor € 5,- extra kun je een herinnering bestellen.

Meer informatie over het tijdregistratiesysteem van Mylaps Championchip vind je hier.