Vrijwilliger bij het CBFB

Het goed organiseren van de evenementen vraagt veel voorbereiding en ook op de dag van de evenementen zelf is er veel te doen. Gelukkig kan het CBFB rekenen op een groot aantal vrijwilligers die helpen om de evenementen te laten slagen. Jouw bijdrage kun je bij het CBFB zelf kiezen!

Vrijwilligers doen verschillende soorten werkzaamheden, zoals hulp bij het inschrijfbureau, bemensen van een drinkpost, parkeerhulp of voorfietsen bij de lopers. Daarnaast zijn er ook voorbereidingen waarbij je kunt helpen, bijvoorbeeld het uitzetten van fietstochten en klaarmaken van het evenementterrein. Ook de hoeveelheid tijd kies je zelf: wil je alleen op de evenementendag een taak hebben of wil je betrokken zijn bij de voorbereiding? Wil je maar een gedeelte van de activiteiten ondersteunen of ga je er helemaal voor? Jij zelf kunt het beste bepalen hoe het CBFB in jouw agenda past. Het enige wat wij vragen is dat we natuurlijk wel echt op je kunnen rekenen.

Als je vrijwilliger wilt worden, laat je horen! We gaan graag met je in gesprek over hoe, hoeveel, wanneer, en wat. Mocht je zin en tijd hebben, neem dan contact met ons op via info@cbfb.nl.